Semua Soalan Dibawah Kategori: Mandi


" Assalamualaikum W.b.t Adakah Perlu Mandi Wajib Sekiranya Keluar Cecair Dari Faraj Akibat Melihat Sesuatu Yang Menggairahkan? ..."


farwizah  "Adakah Sah Puasa Seseorang Yang Mandi Hadas Besar Selepas Azan Subuh? Sub Kategori Ibadat - Puasa ------------------------------------------..."


zamri desa  " Adakah Mandi Wajib Sah, Jika Tedapat Kulit Mati Di Tapak Tangan Atau Kaki, Apakah Dikirakan Air Itu Rata Ke Kulit...."


Amin  
Selangor"Hukum Mandi Wajib Jika Terdapat Kekotoran Yang Sukar Untuk Ditanggalkan Pada Badan..."


ADY  
selangor"Apakah Hukum Mandi Wajib Jika Terdapat Kotoran Yang Sukar Untuk Ditanggalkan Walaupon Sudah Cuba Untuk Tanggalkan...."


orang kecil  
selangor"Adakah Sah Mandi Wajib Jika Ada Bintik Kecil Hitam Bawah Tapak Kaki?..."


Shah  
Kuala Lumpur"Semasa Saya Sedang Mandi Wajib, Saya Telah Pun Terkentut. Adakah Mandi Wajib Saya Sah?..."


Muhammad Arif b...  
Ampang, Selangor"Mandi Wajib"


Arond  
Kedah"Ada Bahagian Yang Kering Semasa Mandi Wajib..."


luqman  
Kedah"Assalamualaikum Wbt.....adakah Sah Mandi Wajib Seseorang Itu Jika Ada Parut Luka Yang Belum Dikopek?..."


nizam  
Melaka"Salam, Ustaz/ustazah, Ketika Saya Sedang Mandi Saya Terasa Air Terkena Kawasan Lubang Dubur Atau Dalamnya, Adakah Mandi Wajib Saya Sah?..."


Muhd Mirza Syahmi  
Miri"Salam, Ustaz/ustazah, Ketika Saya Sedang Mandi Saya Terasa Air Terkena Kawasan Lubang Dubur Atau Dalamnya, Adakah Mandi Wajib Saya Sah?..."


Muhd Mirza Syahmi  
Miri"Semasa Saya Sedang Mandi Wajib, Saya Mendapati Terdapat Sisa Makanan ( Seperti Nasi) Didalam Mulut Saya. Adakah Mandi Wajib Saya Sah?..."


Muhammad Arif b...  
Ampang, Selangor"Saya Mandi Wajib Selalunya Dlam 45 Minit. Dikira Membazir Ke? Saya Risau Jika Ini Dikira Membazir. Minta Nasihat Apa Saya Ptut Buat Jika Ya?..."


Hakim  
Johor"Mandi Wajib"


nur  
melaka"Was Was Setelah Mandi Wajib..."


rafi  
Gombak"Mandi Wajib"


nazrul  
perak"Adakah Diwajibkan Mandi Jika Doktor Memasukkan Jari Tanggan Ke Dalam Faraj Untuk Cek Jalan Keluar Bayi Untuk Lahir..."


encik nor  
sarawak"Saya Kalau Mandi Wajib, Lebih Kurang 45 Minit. Itulah Yang Secepat Mungkin Yang Saya Boleh Buat. Saya Risau Ini Dikira Membazir. Betul Ke?..."


Hakim  
Johor"Bersetubuh Tanpa Keluar Air Mani...."


MUHAMMMAD  
KEDAH"Semasa Saya Sedang Mandi Wajib, Tangan Saya Telah Tersentuh Dengan Kemaluan Saya. Adakah Ini Membatalkan Mandi Wajib Saya?..."


Muhammad Arif Anuar  
Ampang, Selangor 
Halaman : 1 daripada : 2