Semua Soalan Dibawah Kategori: Sembelihan, aqiqah, korban


"Tolong Terangkan Berkenaan Akikah ..."


Mohd Yuslan b.M...  "Bila Kah Umur Wajib Bagi Akikah Untuk Anak ..."


zuriada binti a...  "Assalamualaikum...terdapat Kemusykilan Di Sini, Saya Nak Buat Aqiqah Untuk 2 Orang Anak Perempuan Dan Insya-allah Bersekali Dengan Anak Yan..."


Razdiah Othman  "Bolehkah Daging Korban Dimakan Oleh Orang Bukan Islam? Sila Beri Keterangan Denagn Dalilnya Sekali Kerana Amat Keliru Dengan Keterangan -k..."


Mohd. Safuan Ab...  "Mengapa Orang Bukan Islam Tidak Di Benarkan Makan Daging Qurban Dan Aqiqah. ..."


Hj.Mohd Shahrani  "Apakah Maksud Aqiqah, Syarat Dan Cara Melaksanakannya? ..."


Masnah binti Kadir  "Saya Telah Mengambil / Membela Anak Lelaki Angkat Secara Undang-undang Semenjak Kanak-kanak Tersebut Berusia 1 Tahun 3 Bulan Dan Kini Kanak..."


Hasibah Binti H...  "Sy Ingin Bertanya Sy Bakal Melahirkan Anak Perempuan Dan Sy Bercadang Ingin Membuat Majlis Akikah Selepas Melahirkannya Nanti, Tetapi Mengi..."


JAHURA BINTI AB...  "Seorang Hamba Allah Menyerahkan Seekor Lembu Untuk Tujuan Korban Kepada Masjid. Bagaimanapun Pihak Masjid Letak Meletakkan Lembu Tersebut K..."


MUHD ASLAM QURA...  "Aqiqah : 1.bolehkah Seseorang Itu Melakukan Aqiqah Untuk Diri Sendiri Jika Ibu Bapanya Tidak Mampu Melakukannya Semasa Awal Kelahirannya? ..."


Norazlan Harun  "Assalamualaikum... Saya Berumur 27 Tahun. Saya Belum Di Akikah Semasa Kecil Dahulu Kerana Orang Tua Tidak Mampu. Adakah Saya Boleh Akikah U..."


M HAFIZUL  "Bagaimana Untuk Kita Berniat Aqiqah, Jika Kita Mewakilkan Proses Penyembelihan Aqiqah Tersebut ..."


Hamid Bin Abdul...  "Saya Belum Melaksanakan Qurban Dan Akikah Begitu Juga Anak Saya. Manakala Qurbanya Telah Dilaksanakan Oleh Ayahnya. Dalam Situasi Tersebut ..."


Najib Salleh  "Saya Ingin Melakukan Akikah Utk Anak Perempuan Saya. Bolehkan Saya Beli Satu Bahagian Daging Lembu Utk Dijadikan Akikah...selain Dari Seeko..."


NUR UMIEZA BINT...  "Bagaimana Seseorang Wanita Yang Mengandung Telah Gugur Semasa 6bln Perlukah Membuat Akikah? ..."


SHAMINAR  "Bagaimana Seseorang Wanita Yang Mengandung Telah Gugur Semasa 6bln Perlukah Membuat Akikah? ..."


SHAMINAR  "Saya Baru Melahirkan Anak Lelaki. Dan Adik Saya Pula Melahirkan Anak Perempuan. Kami Ingin Membuat Aqiqah Dgn Seekor Kambing / Biri-biri Se..."


sofea  "Doa Serta Bacaan Ketika Membelah Mulut Bayi Yang Baru Lahir ..."


mohd zulkefli b...  "Assallamualaikum,pertanyaan Saya Ialah: Sekiranya Qurban Dilakukan Dimana Ianya Dibahagi Tujuh Bagi Seekor Lembu,kerbau Dan Unta,apakah Huk..."


MOHD NAWAWI BIN...  "Assallamualaikum,pertanyaan Saya Ialah: Sekiranya Qurban Dilakukan Dimana Ianya Dibahagi Tujuh Bagi Seekor Lembu,kerbau Dan Unta,apakah Huk..."


MOHD NAWAWI BIN...  "Assallamualaikum,pertanyaan Saya Ialah: Sekiranya Qurban Dilakukan Dimana Ianya Dibahagi Tujuh Bagi Seekor Lembu,kerbau Dan Unta,apakah Huk..."


MOHD NAWAWI BIN...   
Halaman : 1 daripada : 26