Semua Soalan Dibawah Kategori: Ta'zir


"Saya Ingin Tanya Apakah Hukum Orang Yang Menggeluarkan Air Mani Dgn Sengaja? ..."


muhammad awis  



"Saya Ingin Tau Semua Maklumat Berkenaan Dengan Hukuman Takzir Merangkumi Maksud, Jenis Hukuman, Jenis Kesalahan Dan Tarikh Perlaksanaan Huk..."


Hazrul Hasnie Hashim  



"Pagi Tadi Saya Berbual Dengan Seorang Staf Lelaki Di Tempat Saya. Umurnya Mungkin Dalam 30an. Ceritanya, Pada Tahun Baru Cina Yang Baru Sah..."


shazila  



"Apakah Hukuman Terhadap Kesalahan Menghidu Gam Menurut Islam? ..."


siti wahkhidah ...  



"Asalamualaikum, Berdosakah Seorang Isteri Kepada Suaminya Sekiranya Dia Melakukan Onani Setiap Kali Selesai Bersama Suami Kerana Tidak Mera..."


ika  



"Adakah Anak Buah Yang Buat Dosa, Pemimpin Yang Menanggungnya. Pernahkah Khalifah Menyalah Gunakan Kuasa ..."


RIDZUAN BIN ALK...  



"Punca & Langkah-langkah Mengatasi Sumbang Mahram ..."


syam  



"Asmkm, Tuan/puan Yg Budiman. Saya Bekerja Di Syarikat Terkemuka Dunia. Saya Sering Outstation. Soalan Saya Bolehkan Jika Saya Menyewa Bilik..."


insan nak tahu  



"Askum Ustaz..bagaimana Kalau Saya Menghadapi Masalah Gangguan Seksual Di Tempat Kerja Sepeti Terusik Tangan, Goyang2 Badan, Dan Bercerita T..."


nur amira aman  



"Apakah Akibat Orang Yang Bermain 4d Ia Permain Seperti Judi.abang Saya Main 4d Apakah Akibatnya ? ..."


m.amirul  



"Apakah Hukum Onani Yang Sebetul-betulnya? Adakah Haram, Harus, Atau Sebaliknya? ..."


wan  



"Salam.saya Ingin Bertanya.apa Hukum Seorg Lelaki Enggan Berkahwin Dan Bertanggungjawab Ke Atas Perempuan Yg Telah Dizina Dan Mengugur Anak ..."


amanda  



"Bagaimana Nak Menghindarkan Diri Dari Perbuatan Onani. Bimbang Sekiranya Jika Tidak Berbuat Demikian Individu Tersebut Menjurus Kepada Zina..."


SITI  



"Bagaimanakah Cara Untnk Menyedarkan Orang Yang Talah Mengambil Harta Anak Yatim. ..."


sue  



"Apakah Maksud Onani? 1. Karena Takut Berbuat Zina. 2. Karena Tidak Mampu Kawin. Pendapat Imam Ahmad Ini Memungkinkan Untuk Kita Ambil Dala..."


athirah  



"Apakah Maksudnya Onani? 1. Karena Takut Berbuat Zina. 2. Karena Tidak Mampu Kawin. Pendapat Imam Ahmad Ini Memungkinkan Untuk Kita Ambil D..."


nur nadia athirah  



"Assalamualaikum Ustad Saya Nak Tanya Satu Soalan Dgn Keadaan Kerajaan Sekarang Adakah Kita Boleh Mempercayai Pentadbiran Kerajaan Sekarang ..."


Mohd Amir  



"Assalamualaikum, Ustaz Saya Tanye, Apakah Hukum Beronani Dan Bolehkah Saudara Menunjukkan Hadis Yang Sahih? A) Malumin : Ertinya : "tercel..."


syamimi  



"Assalamualaikum. Saya Telah Berkahwin Selama Setahun Setengah. Sehingga Kini Saya Masih Lagi Belum Mendapat Zuriat. Adakah Amalan Kerap Ona..."


bahari bin ali  



"Apakah Hukumnya Menahan/memenjara/menghukum Seseorang Tanpa Didakwa Kesalahannya Dan Dibicarakan/diadili/dihakimi Di Mahkamah? P/s: Tolong ..."


zamri desa  



"Kawan Saya Bekerja Di Sebuah Jabatan Kerajaan. Setiap Kali Tibanya Musim Perayaan Seperti Aidilfitri Dan Tahun Baru Cina, Beliau Dan Rakan-..."


AHMAD RIDZUAN B...  



 
Halaman : 1 daripada : 3